Persondata og fortrolighed

Fortrolighed

Hvis du sender os dokumenter som indeholder personoplysninger til oversættelse, redigering eller en af vore andre tjenester, vil vi behandle disse oplysninger strengt fortroligt og ikke bruge dem til noget andet end at give dig den tjeneste du har bestilt.

Alle data og alt indhold behandles med den allerstørste fortrolighed og opbevares og gemmes kun i det fornødne omfang af hensyn til den aktuelle eller fremtidige opgaver i henhold til lovgivningen, eller slettes straks efter udarbejdelsen af tilbuddet eller udførelsen af opgaven, hvis du specifikt ønsker dette.

Har du brug for yderligere fortrolighed omkring dit indhold er det muligt at udforme en fortrolighedsaftale med Nuts og tolken. Denne aftale kan underskrives online.

Persondata

Hvad gør vi med oplysningerne om dig?

Når du kontakter os for at benytte vores tjenester eller bede om et tilbud, tager vi vare på de personoplysninger du giver os – som regel dit navn og din kontaktinformation – for at kunne levere en tjeneste til dig samt til brug i regnskabet. Nuts Aps samarbejder med Smartcat og når du opretter dig som kunde eller ioversætte gør du dette hos Smartcat under deres privatlivs politik: https://www.smartcat.ai/privacy-policy/

Vi spørger dig også om du vil modtage markedsføringskommunikation fra os. Hvis du vælger at sige ja til dette, vil du nogle gange om året modtage nyheder som bør være af interesse for dig.

Hvis du er oversætter eller potentiel oversætter, vil vi opbevare din kontaktinformation, detaljer om de tjenester du leverer, og hvad du har specialistkompetence i, således at vi kan vælge den rigtige leverandør og kontakte dig med forespørgsler om at levere sådanne tjenester til os.